Известие

Collapse
No announcement yet.

Бушони и релета

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Бушони и релета

Здравейте имам следния проблем Алфа 155 1.8 8V 93 изгаснаха ми часовника и цялото осжетление на конзолата около него там кадето е борд компютара включително и осветлението на парното с една дума цялата централна конзола не свети и като карам на тъмно настъпва ад.. някой да знае как да оправя проблема кое реле или кои бушон да погледна? Благодаря предварително!!!

Под таблото отляво на волана е конзолата с бушоните и релетата.Мисля,че първия бушон от лявата калона беше за часовника.За по-сигурно използвай търсачката,има много писано по темата.Поздрави.
    Alfa Romeo 155 2.0 16V,Alfa Romeo 155 2.0 8V,Lancia Delta GT

Comment

Благодаря колега само ако можеш да ме опатиш каде точно ги пипе тия неща и как се ползва тази търсачка.. ще съм ти много благодарен!

Comment

бушони и релета

Горе в дясно на лентата и ма графа ТЪРСЕНЕ.Там пишеш каквото ти трбва и ще ти извади всички теми свързани с проблема ти.Това е схемата на Чек панела и бушоните.Дано да ти е от полза.
        Attached Files
        Alfa Romeo 155 2.0 16V,Alfa Romeo 155 2.0 8V,Lancia Delta GT

Comment

Първоначално публикувано от illyto Покажи съобщение
          Благодаря колега само ако можеш да ме опатиш каде точно ги пипе тия неща и как се ползва тази търсачка.. ще съм ти много благодарен!
          Употребата на търсачката е абсолютно препоръчителна ,ма тотално безрезултатна ,търсенето с нея е все едно да търсиш на Васил Левски паспорта .
          Значи ако ти свети таблото копчетата на стъклата тия горе на плафона ,а не ти свети само парното и часовника то значи че не е бушон а е нещо по самата центрелна конзола.
          Вариант номер едно колата ако е с климатроник то е имало проблеми с осветлението ,после е бил прикалемен панела като са взели ток от часовника и са му направили индивидуално осветление ,тогава вече може да погледнеш бушоните ма не тоя на осветлението а другите тоя за запалката и касетофона.
          И ако е така то залагам 5 рубли ,че като пуснеш фаровете не се отразява на панела и си свети постоянно ,ако не е така както ти казвам значи ти дължа 5 рубли.
          Last edited by nicola 59; d.m.y г., 09:00. Основание: грешка
          155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Working...
          X